Verzekeringen voor Particulier & Bedrijf
De Excelsior 38
9207 DE Drachten

Verkeer

U vindt u het belangrijk dat uw bedrijfsauto goed verzekerd is maar u wilt niet teveel betalen. Maar de voordeligste dekking is niet altijd de beste en dit merkt u pas na eens schade. Gelukkig hoeft u niet te kiezen tussen prijs en kwaliteit. Wij gaan voor de beste dekking met de scherpste premie. U hebt de keuze uit drie dekkingen en uiteraard kunt u de inhoud ook meeverzekeren. En met de privéauto in ons pakket is het premievoordeel nog groter.

WA verzekering

Deze verzekering is wettelijk verplicht als u een motorvoertuig heeft. U bent verzekerd voor de schade aan anderen veroorzaakt als u daarvoor aansprakelijk bent. U bent verzekerd voor materiële - en letselschade aan anderen. Uw eigen schade is niet verzekerd. Hiervoor sluit u aanvullend de beperkt casco of de volledig cascodekking. 

 

Beperkt cascoverzekering (WA+)

Met deze dekking is uw motorvoertuig verzekerd voor o.a. ruitschade, diefstal, storm, omvallen, te water raken, bliksem of aanrijding met een dier.

 

Volledig cascoverzekering (allrisk)

Met een volledig cascoverzekering bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, ook verzekerd voor alle overige schade. Wanneer iemand schade aan uw motorvoertuig veroorzaakt, dan bent u ook verzekerd. Uw verzekeraar zal de schade aan u vergoeden en, indien mogelijk, deze verhalen op de veroorzaker. 

 

Ongevallen

Met deze dekking zijn de in - en opzittenden van een voertuig verzekerd tegen de gevolgen van dodelijk ongeval en blijvend letsel. 

 

Schadeverzekering inzittenden 

Met deze dekking zijn de in - en opzittenden van een voertuig verzekerd tegen de gevolgen van dodelijk ongeval en blijvend letsel en alle materiële schade (kleding, bagage, inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten, medische kosten, smartegeld en uitvaartkosten).

 

Pechhulp 

We kennen allemaal de pechhulp van de ANWB of Route Mobiel. Maar wist u dat er veel meer aanbieders zijn en vaak ook nog voordeliger?

   

De premie wordt o.a. bepaalt door leeftijd bestuurder, schadevrije jaren, gewicht voertuig, motorinhoud, nieuwwaarde of dagwaarde voertuig, kilometers, diefstalpreventie.

 

Neem met mij contact op voor een goed advies.© 2021 Gardenier advies Drachten / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb