Verzekeringen voor Particulier & Bedrijf
De Excelsior 38
9207 DE Drachten

Sparen voor...

In de wereld staat Nederland bekent als een spaarzaam volk. We sparen voor diverse zaken zoals een auto, boot, uitzet kinderkamer, studie, vakantie, pensioen of zomaar als appeltje voor de dorst. Waarvoor u ook spaart, kies daarbij altijd de juiste spaarvorm. Graag zijn wij u hierbij van dienst.

Geld sparen doe je bijvoorbeeld op een spaarrekening zodat je voor onverwachte uitgaven iets achter de hand hebt. Je kiest de spaarvorm die bij je persoonlijke situatie en spaardoel past. Wil je geld voor jaren vastzetten of wil je er makkelijk bij kunnen als je het nodig hebt?

 

Hoe kun je optimaal gebruik maken van de fiscale regels. Moet je altijd bij je eigen bank een spaarrekening openen of zijn er ook andere mogelijkheden?

Met name voor u als zelfstandig ondernemer is het van groot belang hier tijdig over na te denken en de juiste acties op te doen. U bouwt immers geen pensioen op zoals dat bij een loondienstverband wel het geval is. Voor de zelfstandig ondernemer gelden daarnaast nog meer bijzonderheden welke een belangrijke rol spelen bij het veiligstellen van vermogen, bedrijfscontinuïteit en pensioenopbouw. Hierbij valt te denken aan de toekomstige vernogenspositie in geval van bedrijfsbeëindiging, faillissement, overlijden, etc.    

 

U kunt sparen voor: 

  • schuldaflossing (hypotheek of andere kredietvorm)
  • verzorging van uw nabestaanden (een periodieke uitkering of uitkering ineens waarmee u de nabestaanden financieel goed verzorgd achterlaat)
  • inkomen voor uw oude dag (periodieke uitkering, eventueel als aanvulling op bestaande pensioenregeling)
  • sparen voor toekomstige lasten (studie kinderen)
Ik help u graag met een goed advies. Bel 0512 - 513932 of stuur een e-mail naar infogardenieradvies.nl

© 2020 Gardenier advies Drachten / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb