Verzekeringen voor Particulier & Bedrijf
De Excelsior 38
9207 DE Drachten

Inventaris en Goederen

Ook de spullen in uw bedrijfspand zijn kostbaar en onmisbaar voor uw bedrijfsactiviteiten. Een goede verzekeringsdekking is waardevol.

Net als het gebouw kunt u de inventaris en/of goederen onderbrengen in een Uitgebreide Gevarenverzekering voor Bedrijven. Geadviseerd wordt om zowel het bedrijfsgebouw en de goederen - inventaris in één keer bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Hierdoor heeft u te maken met slechts één partij die precies weet om wat voor soort risico het gaat, en hoe de brand - en diefstalpreventie is geregeld.

 

Voorkomen is uiteraard beter dan verzekeren. Heeft u voldoende maatregelen genomen ter voorkoming van bijvoorbeeld brand? Vul hier de checklist in en krijg een advies hoe u ervoor staat. 

 

Naast de algemene verzekerde gevaren, zoals brand, sprinklerlekkage, sneeuw of smeltwater, regen, storm, hagel, blikseminslag, aanrijding of aanvaring, luchtvaartuigen, ontploffingen, vandalisme en rellen, biedt een inventarisverzekering ook dekking tegen schade als gevolg van diefstal na braak, vorst en onvoorzien uitstromend water of olie. Deze dekking geldt voor uw machinepark, gereedschappen, meubilair en inrichting, kantoormachines en goederenvoorraad.

 

Neem met mij contact op voor een goed advies.  © 2021 Gardenier advies Drachten / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb