Verzekeringen voor Particulier & Bedrijf
De Excelsior 38
9207 DE Drachten

Gebouwen

Net zoals uw inboedel en woonhuis is uw bedrijfspand ook een kostbaar bezit en dat wilt u uiteraard goed verzekeren. Uw bedrijfsactiviteiten zijn hiervan immers afhankelijk.

Uw bedrijfspand is kostbaar en vaak nog meer kwetsbaar dan een woning. U werkt met stroom, water, elektrische installaties, voorraden of gevaarlijke stoffen. Hierdoor nemen de risico's toe. U heeft meer (bijzonder) glas, een afwijkend of meer dak, kortom... meer gebouw. Het gevaar van blikseminslag, inbraak, diefstal, schade door smeltwater, vandalisme of ontploffingen is dan ook beduidend groter dan in een privé-situatie. Met een uitgebreide gebouwenverzekering bent u verzekerd tegen al deze risico’s. 

 

Voor wie is de  Bedrijfsgebouwenverzekering? Deze verzekering is voor eigenaren van bedrijfsgebouwen. Met bedrijfsgebouwen bedoelen we kantoor- en praktijkruimtes, winkels, opslagruimtes en panden met een industriële bestemming, appartementengebouwen (ook van Verenigingen van Eigenaren) en panden die worden verhuurd voor particuliere bewoning. Een pand dat je alleen gebruikt om er zelf te wonen, verzeker je met de Woonhuisverzekering.

Voorkomen is uiteraard beter dan verzekeren. Heeft u voldoende maatregelen genomen ter voorkoming van bijvoorbeeld brand? Vul hier de checklist in en krijg een advies hoe u ervoor staat. 

 

De premie wordt o.a. bepaalt door het type gebouw, de locatie, soort bedrijfsactiviteit, woon-bedrijfspand, brand - en diefstalpreventie, herbouwwaarde, welke dekking, eigen risico, schadeverleden, garantie tegen onderverzekering. Voor bijzondere gebouwen, of gebouwen met een zeer grote waarde en/of inhoud is een (gratis) waardebepaling vaak onderdeel voor het maken van een passende offerte.

 

Neem met mij contact op voor een goed advies.© 2021 Gardenier advies Drachten / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb