Verzekeringen voor Particulier & Bedrijf
De Excelsior 38
9207 DE Drachten

Recreatie

Het leven bestaat gelukkig niet alleen uit werken, u doet ook regelmatig leuke dingen. Of het nou gaat om een buitenlandse reis, een uitstapje in eigen land, in de auto, met de boot of het vliegtuig, heel sportief of lekker rustig, Wat u ook doet en op welke manier, er zijn soms akelige gebeurtenisssen waardoor uw plezier wordt ontnomen. Eén dag voor vertrek begeeft uw caravan het of het voertuig waarmee u op reis zou gaan, of een familielid overlijdt plotseling en hierdoor kan de reis niet doorgaan. Het kan gaan om materiele schade of een ingrijpende gebeurtenis. Een goede verzekering biedt hierbij uitkomst.

Reisverzekering  

Deze verzekering dekt de kosten i.v.m. onvoorziene gebeurtenissen op reis. U maakt een keus uit een aantal dekkingsrubrieken welke aansluiten met uw bestaande verzekeringen. De reisverzekeraar biedt o.a. hulp in het buitenland en zorgt ervoor dat u zo nodig wordt teruggebracht naar Nederland. Ook geeft zij advies welke arts u het beste wel en niet kunt raadplegen. U kunt verzekeren: Ongevallen, Geneeskundige kosten, Buitengewone kosten, Uitvaartkosten buitenland, Telecommunicatiekosten, Vervangend vervoer, Bagage, Reisdocumenten. U kiest voor de kortlopende of een doorlopende reisverzekering, met eventueel een annuleringsdekking. De doorlopende variant is vaak de voordeligste keus als u minimaal 2x per jaar op reis gaat. Zo bent u automatsich verzekerd bent als u op reis gaat. Maak vooraf duidelijk de keus voor Europadekking (met of zonder binnenlandse reisjes) of Werelddekking. Een annuleringsdekking kan in de meeste gevallen tot 7 dagen na de boekingsdatum worden afgesloten.

 

Caravanverzekering 

Met de toercaravanverzekering is de schade gedekt aan uw caravan, voortent, luifel en de inboedel. Vrijwel alle schadeoorzaken zijn hierbij gedekt. Het gaat hier om particulier en recreatief gebruik. Zo kunt u ook de stacaravan verzekeren met de standaarddekking i.v.m. hulpverlening en aansprakelijkheid, en dekkingen zoals Brand, Diefstal, Storm, Aanrijding, Voortent, Luifel, Aanbouw en inboedel. 

 

Pleziervaartuigenverzekering  

Deze verzekering dekt schade aan het vaartuig zelf , aan de inboedel aan boord van het vaartuig (meestal tot 15 of 20% van het op het casco verzekerd bedrag) en de aansprakelijkheid voor schade die met het vaartuig wordt veroorzaakt. De premie is afhankelijk van het type schip, het bouwjaar, de maximale snelheid, de waarde van het schip, de gekozen dekking en het verzekeringsgebied. U kiest uit de volgende verzekeringsmogelijkheden: Wettelijke aansprakelijkheid, Wettelijke aansprakelijkheid/Brand/diefstal, Wettelijke aansprakelijkheid plus Casco.

 

Hobby- en sportartikelenverzekering 

Met de hobby- en sportverzekering verzekert u alle artikelen die gebruikt worden bij de sport- of hobbyactiviteit. U kunt de volgende zaken verzekeren: Duiksport, Racket- en batsport, Ruitersport, Kamperen, Surf-, zeilplank en kano, Audio-, video.

 

Neem met mij contact op voor een goed advies.                                                                                                                               

 

 

 © 2021 Gardenier advies Drachten / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb