Verzekeringen voor Particulier & Bedrijf
De Excelsior 38
9207 DE Drachten

Overlijdensrisico

Wat laat u achter na uw overlijden? Na het overlijden van een dierbare volgt er een zware periode voor de nabestaanden. Het emotionele leed valt niet te verzachten maar het financiële leed wel.

Een overlijdensrisicoverzekering helpt dan om bepaalde vaste lasten te verlagen, zoals bijvoorbeeld een doorlopend krediet of hypotheek. Of u krijgt hiermee een welkome inkomensaanvulling. Zo laat u uw nabestaande(n) niet met financiële problemen achter! let op! Deze verzekering is niet te vergelijken met de uitvaartkostenverzekering.

 

Met een overlijdensrisicoverzekering wordt voorkomen dat de nabestaanden niet meer in het huis kunnen blijven wonen. Ook de bekostiging van de uitvaart zélf blijft vaak onbesproken,  terwijl er vaak geen geld is om de uitvaart direct te kunnen betalen. Wij vinden het daarom verstandig om uitvaartkosten altijd bespreekbaar te maken. Zo voorkom je mogelijk financiële problemen in een toch al zo moeilijke situatie.

 

Er zijn zoveel redenen om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten!

 

Neem met mij contact op voor een goed advies. © 2021 Gardenier advies Drachten / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb