Verzekeringen voor Particulier & Bedrijf
De Excelsior 38
9207 DE Drachten

Overig...

Praktisch gezien kunt 'alles wat los en vast zit' verzekeren. U begrijpt wel dat niet de bedoeling is. Verzeker alleen de risico's die u niet kunt of wilt dragen'. We noemen hierna een aantal minder bekende verzekeringsvormen.

Huisdierenverzekering

Uw dierenarts kan uw trouwe viervoeter vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Een operatie kost al snel een paar honderd euro en dierenarts rekeningen van meer dan 1.000, - euro zijn geen uitzondering meer. Genoemde dekking biedt hiervoor een financiële oplossing.

 

Huwelijksdagverzekering

Een huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. Er moet veel geregeld worden, zoals het aanschaffen van bruidskleding, het huren van trouwauto's of speciaal vervoer, het maken van een afspraak met de foto- of videograaf, het organiseren van een diner en/of feest en natuurlijk het verzorgen van de uitnodigingen. Als iets gebeurt waardoor uw huwelijksdag niet door kan gaan, is dat heel vervelend. Bijvoorbeeld omdat uzelf of één van uw (groot)ouders onverwachts ziek wordt. Of als de trouw - of feestlocatie niet meer gebruikt kan worden door faillissement of andere calamiteit. U bent de aanbetaling kwijt en draait op voor gereserveerde tijd en kosten van andere betrokken partijen. Genoemde dekking biedt hiervoor een financiële oplossing. 

 

Zinloosgeweldverzekering

Het gebruik van zinloos geweld krijgt steeds meer aandacht in de media. Dit geweld, vaak gepaard met letsel bij het slachtoffer, roept veel verontwaardiging op. Het gaat over geweld tegen publieke functionarissen zoals ambulancebroeders, treinconducteurs, brandweermannen, gemeenteambtenaren, beveiligers en kaartcontroleurs. Of vrijwilligers bij sportverenigingen, taxichauffeurs, horecapersoneel, cafébezoekers of een andere willekeurige burger. De gevolgen voor het slachtoffer of nabestaanden blijven vaak onderbelicht. In veel gevallen raakt het slachtoffer tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt, met dramatische financiële gevolgen. Slachtoffers blijven achter met een gevoel van onrecht omdat de schade niet op de daders wordt verhaald. Genoemde dekking biedt hiervoor een financiële oplossing.

 

NoClamStarter

Veel jongeren beginnen met autorijden in de auto van de ouders omdat een eigen auto met bijbehorende WA-verzekering financieel vaak niet haalbaar is. Aan het rijden in de auto van de ouders kleeft echter een aantal nadelen. Het gevaar van no-claimverlies bij een schade ligt op de loer. Als de jongere een schade veroorzaakt vallen de ouders terug in schadevrije jaren, met een verhoging van de verzekeringspremie tot gevolg. Maar ook als de jongere geen schade veroorzaakt is er een flink nadeel. De jongere doet wel rijervaring op maar bouwt zelf geen schadevrije jaren op. Als de jongere na verloop van tijd een eigen auto aan kan schaffen en een eigen autoverzekering nodig heeft, is de WA-premie dan ook hoog. Voor beide situaties is de NoClaimStarter® de perfecte oplossing.

 

Ik help u graag met een goed advies. Bel 0512 - 513932 of stuur een e-mail naar infogardenieradvies.nl


© 2021 Gardenier advies Drachten / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb