Verzekeringen voor Particulier & Bedrijf
De Excelsior 38
9207 DE Drachten

Aansprakelijkheid en Recht

Er zijn schadegevallen waarvoor u aansprakelijk gesteld kunt worden of u raakt betrokken bij een juridisch conflict. De kosten hiervan kunnen enorm oplopen.

Aansprakelijkheidsverzekering 

Er zijn vervelende schadegevallen waar u aansprakelijk voor gesteld kunt worden. Dit kunnen grote of kleine ongelukken die zijn veroorzaakt door uzelf,uw kinderen of huisdieren.Voor zulke situaties is het verstandig een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Met deze verzekering zijn u en uw gezin als particulier verzekerd voor aansprakelijkheid van materiële schade en letselschade veroorzaakt aan anderen. Deze kosten kunnen hoog oplopen. Voor sommige situaties is de aansprakelijkheidsverzekering niet bedoeld. U moet dan denken aan aansprakelijkheid naar aanleiding van een ongeval veroorzaakt met uw motorvoertuig of voor schade die u heeft veroorzaakt tijdens uw werk. Hiervoor gelden andere verzekeringen.   

 

De premie wordt o.a. bepaalt door gezinssamenstelling, verzekerd bedrag, eigen risico. 

 

Rechtsbijstandverzekering

Je zult maar in je recht staan en het niet krijgen. Niemand verwacht het maar toch kunt u onverwachts terecht komen in een juridisch conflict. De kosten voor juridische hulp kunnen enorm oplopen. Een rechtsbijstandverzekering biedt dan uitkomst. De zogenaamde gesubsidieerde rechtshulp van overheidswege biedt in steeds minder gevallen soelaas en uw uw eigen bijdrage kan behoorlijk oplopen. De meest voorkomende dekking is verkeersrechtsbijstand en gezinsrechtsbijstand. Welke andere modules voor van belang zijn, hangt af van uw persoonlijke situatie. Dit is helemaal naar eigen smaak in te richten.

De premie wordt o.a. bepaalt door gezinsamenstellng, eigen risico, gekozen modules (consument, verkeer, werk, fiscaal, familie) 

Neem met mij contact op voor een goed advies. © 2021 Gardenier advies Drachten / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb