Verzekeringen voor Particulier & Bedrijf
De Excelsior 38
9207 DE Drachten

Onze tarieven en Uw kosten

U bent van plan een beroep te doen op mijn dienstverlening. In mijn Dienstenwijzer vindt u informatie over mijn kantoor, mijn dienstverlening, mijn werkwijze en hoe ik beloond wordt voor mijn dienstverlening.

Gardenier Advies adviseert en bemiddelt als onafhankelijk intermediair aan particulieren, zzp-er en mkb. Mijn werkwijze is gericht op een langdurige, intensieve totaalrelatie met u als klant. Hoe werkt dit in de praktijk? Mijn klanten hebben nagenoeg al hun financiele producten ondergebracht bij mijn kantoor. Ik leg het accent op persoonlijke dienstverlening, omdat ik alleen dan kan garanderen dat de afgenomen dienst blijvend bij u past. Als bestaande klant van mijn kantoor kreeg u voor 2013 nooit een factuur voor verleende diensten. Mijn beloning bestond volledig uit provisie welke betaalbaar werd gesteld door de financiele instelling waar een product werd gesloten. Voor schadeverzekeringen zoals auto, inboedel etc. is dat nog steeds het geval. Wilt u meer uitleg? Kijk dan hier voor een heldere uitleg via een filmpje.

Als consument betaalt u nu zelf voor het advies over complexe producten omdat sinds 2013 hiervoor een provisieverbod geldt. Het gaat om de volgende producten:

 

  • Uitvaartverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Bankspaarproducten
  • Deelnemingen in een beleggingsfonds
  • Hypotheken
  • Betalingsbeschermers die er voor zorgen dat bijvoorbeeld de hypotheek doorbetaald wordt bij inkomensterugval.
  • Overlijdensrisicoverzekeringen
  • Individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

 

Voor deze producten betaalt u mij vanaf 2013 rechtstreeks terwijl de premies zijn gedaald. Dit is natuurlijk even wennen. Voorheen was mijn beloning onderdeel van de premie. In vergelijk met de oude situatie bent u nu voordeliger uit, met het verschil dat u hiervoor nu rechtstreeks betaalt. Ik informeer u vooraf over mijn dienstverlening en bijbehorende tarieven. Ik hanteer diverse beloningsvormen zoals provisie, abonnement, uurtarief of vast tarief. Afhankelijk van de soort dienstverlening, kiest u zelf hoe u mij betaalt. Maar laat u niet afschrikken door een factuur voor bepaalde diensten, want mijn tarieven liggen doorgaans beduidend lager dan meest gehanteerde tarieven in de markt. Voorkom dat u geen verantwoordelijkheid meer neemt voor uw financiële toekomst.

Voor schadeverzekeringen kiest uit een van de volgende mogelijkheden:

PARTICULIER
1. Provisie
Ontzorging & Service schadeverzekeringen. Deze vergoeding betaalt u niet apart maar is onderdeel van de verzekeringspremie.

2. Schade Abonnement t/m 3 polissen
Ontzorging & Service schadeverzekeringen voor € 9,95 per maand (incl. 21% assurantiebelasting).

U krijgt provisievrije verzekeringspremies.


3.Schade Abonnement vanaf 4 polissen
Ontzorging & Service schadeverzekeringen voor € 19,95 per maand (incl. 21% assurantiebelasting).

U krijgt provisievrije verzekeringspremies.


ZAKELIJK
1. Provisie
Ontzorging & Service schadeverzekeringen. Deze vergoeding betaalt u niet apart maar is onderdeel van de verzekeringspremie.


2.ZZP-er
Ontzorging & Service schadeverzekeringen voor € 29,95 per maand (excl. 21% assurantiebelasting).

U krijgt provisievrije verzekeringspremies.


3. MKB (< 10 personeelsleden)
Ontzorging & Service schadeverzekeringen voor € 99,95 per maand (excl. 21% assurantiebelasting).

U krijgt provisievrije verzekeringspremies.

> 10 personeelsleden? Tarief op aanvraag.

 

Bestaande relaties kunnen ook overstappen op een abonnement. Wilt u een volledig overzicht van mijn tarieven en dienstenwijzer?

Neem contact op via 06 - 54914818

 

Tarieven per 01-01-2020 (bedragen in euro).© 2021 Gardenier advies Drachten / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb